Tuesday, December 14, 2010

1-10je

bila blog dipenuhi gambar..aku dah tak reti nak mengarut kat blog ni..dalam kepala aku skang ni kerap pikir benda spt.......

1- nak new DSLR semestinya....
2- nak buat outdoor model kat tasik perdana..model dalam kepala otak aku skang ialah Jijah..
3- nak shoot newborn baby ala shoot ole saifulnang...meniru adalah teknik pembelajaran...
4- nak jayakan idea bukak studio photography kat kluang..nak studio besar boleh masuk kereta sebiji
5- nak dapat salary adjustment increment 30% sb aku punye gaji paling kecik kat kompany skang dan aku rasa aku layak..
6- nak buat free post wedding photoshoot kat area KL+sel+putrajaya tuk kawan2x yg dah kawen supaya boleh asah teknik photography..
7- nak blikan beg baru tuk bulat kecik..()
8- nak pi family outing ujung tahun ni kat melaka...
9- nak bli strobist set...huhuhu...
10- nak check absorber blkang gajah sb ade bunyik kriuk2x...

ni jela takat ni..ada lagi tp mungkin tak critical sngt..hahha

10 comments :

Ryehanna said...

teringin nak ada photoshoot baby bile dah beranak nnt...

aku tgk sue anna joe amik gmbr anak dia masa br lahir cun gile.. huhu

semy said...

tau xpe...mmg masyuk...huhuhu

k.e.r.i. said...

nak ikut.
dah lama tak ikut ko weh.
huhu

semy said...

huhuh..jom2x..

GlittersSara said...

haha...siapakah jijah dalam pala otak ko itu ha...

semy said...

jijah yg penah minta diphotokan gmbrnye...hahah

GlittersSara said...

hahahaha...gud nice!!!aku suka!!!jom bila!!!cepat ah!!

semy said...

huhu...tula..bile entah..

GlittersSara said...

haha..alah ko bz eh?ermh alah semnagat dah nih.haha

semy said...

haha..kita plan baek punye..nanti kickoff meeting dulu..haha