Wednesday, March 16, 2011

Opening

DSC00671
ade beberapa kawan mintak tolong amikkan gambar profile cantik2x..nak letak dalam FB katanya..ade gak tuk simpanan persendirian..aku mmg suke amik gmbr2x org ni..tak kira la laki atau pompuan..so kalau ada sapa2x minat bolehla cuba try test..FOC..kecuali ade special requirement spt nak edit power2x pastu nak suh printkan atau nak suh amikkan gambar kat Tokyo atau Hawaii kena la ade pengerasnya..

sblm bermula perlu dipikirkan beberapa perkara...
1- KONSEP   urban-funky-metropolitan-free dll
2- WARDROBE mestilah seswai ngan KONSEP
3- ACCESSORIES juga perlu seswai ngan KONSEP
4- LOKASI juga penting
5- WAKTU yg seswai tak terkecuali
6-dll

so pada sesiapa yg nak cuba bole contact dan kita akan plan semua2x supaya misi itu berjaya...sbnrnye aku gian dah lama tak dpt shoot gambar2x cantik...

5 comments :

Fied said...

Saya nak ambik gambar peribadi. Agak2 brp pengeras nya? Bertempat di Bukit Fraser. :D

Anonymous said...

bile nak shoot pic su lak?hihihi

Norazmi said...

bukit fraser eh?...berapa KM tu dari sini..SUE tu ajak makan pon susah nak ajak shooting..hahaha....

Fied said...

thu xpe.. hari tu siap ajak p Broga Hill tiba2 xjadi lak... Fid pun beberapa kali pancit tp semangat nak sampai ke atas kuat... hahaha...

semy said...

pasni ni heret je sue panjat broga skali lagi..haha