Sunday, July 19, 2009

karnival megasale

sempena karnival mega sale malaysia geng puchong aku join ptg semalam..belagak spt kaya aku menjoin mereka yg mmg sedia kaya..haha..lokasi pertama ada pertama kompleks..pusing2x sb akem nak trade in phone dia nak amik iphone tapi malang kerana nilai trade in henset korea itu amat mengecewakan..aku pula meracun kerie ajak pi photo selangor...keria telah diracun pi atm check baki akaun..waaaaawww kayanye kawan saya...pabila kembali ke photoselangor...oh tidak..takde stok pule..kene tunggu ahad atau isnin...tidak..keri sudah tidak mampu manahan sakit akibat bisa racun yg telah aku suntik..wahaha.."kem lowyat jom"..kena tanye tuan wkb8811.kalo x puchong la jwpnye..kene amik mlm ni gok sb esok takde sapa nak teman..shepa ade tapi......pi la lowyat..tanye satu kedai..takde stok..kedai satu lagi wau..dengan lagaknye dia letak harge yg salah..org tanye pakej lain dia sebut harge pakej lain..ingat takde duit ke..(nama kedai-shang-ri la photo) kemudian tanye lagi satu kedai.."bang alpha200 ada x?" alamak dik baru je jual..lambat sket je..aku tanye bile jual dia jawap pagi tadi..amboi kejap nye pagi tdi.(waktu skang 815mlm)..last pi tanya kat booth kecik je..wah ade last stok..mat joe pantas tarik org yg nak bli pi rodok mesin atm wak kuar duit...akhirnye SONY alpha200 kitlens telah diangkut balik ke puchong...betambah lagi rakan dslr..wau weee.....

gaya bile ade makwe baru

5 comments :

k.e.r.i. said...

gila banyak fakta salah dalam entry ni.
hahaha.
sape la yang kaya sangat angkat dslr sony alpha 200 tu?
lalalala~

semy said...

wahahha..nak kasi menarik.

dilla said...

wahhhhhhhh!~ keri dh beliii dslr!!! nape sOny?? nape alpha..??? nape 2oo?? hihi

semy said...

gambar sony cantek gak la..jom la kita try tinguk hasilnye nanti...

missy suzi said...

gler la keri org kaye..mati la mung keri..kaki xcuci..najis!hahahaha