Monday, July 20, 2009

mencari teman

taukah anda mengapa tiap minggu saye tidak berada di rumah.....?biase saye akan berada samada di puchong atau di serdang..sampai dah meluat agaknye org puchong/serdang tinguk muka aku tiap2x minggu...mungkin masenye hamper tiba..aku sunyi...dah sampai masa tuk kawen kot..ade org teman aku...uma xde tv..yg ade internet je..tu pon paham2x jela ISP kat mesia ni...kalo duk kat korea aku bayar 100 sbln aku leh tinguk tv online..so dengan ini..saye penyimpan mohor besar rajas-rajas mengisytiharkan.....sapa nak jadik roomate aku.....?150 sbln..rumah akem..aku sebut rumah akem sebab aku nak roomate yg aku kenal je..hahaaha...jgn marah ar ropies.muiz.juan.jam.ed.zaki..hahahah..saja je test market..hahaha

13 comments :

k.e.r.i. said...

kau duk je sorang.
nanti aku ada sifu.
hahahaha

semy said...

bahagi 2 la..haha..

dilla said...

uih.... suda pindah..?????? ko duk ktne skang..?? puchongg?? kenapa?? mengapa?? bkn majin mencari2 kawasan untuk bertapak ke..??

semy said...

takde la..propaganda je.majinn dah pindah dah..

rd aniki said...

aku layak memohon x?

semy said...

haha..kene intebiu..

ViNN said...

siot akem..

aku tanye aritu tak kasi..huh..

semy said...

ko la majin salah..haha..umah tu nak kosong..

ViNN said...

abes..aku tanye2 macam2 alasan..malas aku..

semy said...

ko nak numpang mmg le dia bagi alasan mcm2x..hahha

ViNN said...

numpang ape..aku tanye nk pindah kot..aku cakap nk bayau sewa bagai..wahh..tumpang?diorg ckp nk tumpang sehari due boleh..pindah mcm2 cakap..

semy said...

heheh..sebab umah tu sewa bilik bukan sewa umah...yg buka tuk sewaan tuan rumah le...bukan depa..la ni china yg duk masterbedroom nak pindah..pasai tu la tuan rumah open for rent that room lol..

Ezar Eziardy said...

aduh, aku kurang mendapat perhatian...


kowang ber-2 ada masalah komunikasi ke???
wakakkaakakaka, buruk sangka...