Monday, February 1, 2010

balik Kg




atas sebab tugas aku balik kg minggu ni...tugas di batu pahat telah selesai..menunggu masa post processing pula sblm tugas selesai sepenuhnya...malamnye aku pi memburu light trail kat bandaraya kluang...dengan takde tripodnye aku blasah je asal jadik light-trail...

mereka yg terbabit....d.carlos dan family apek ngan nissan frontiernya..

5 comments :

missy suzi said...

gua puas ati jumpe u arituh.lepas kerinduan!!HAHA~

semy said...

haha...gua tau lu mmg amat rindu sama gua...hahaha

Shepha said...

semy gambar mane?hahaha.

p/s - semy ko tau tak,mase sedare wawa tnya kenapa panggil semy,pastu tnya nama penuh ko,ujie cakap nama ko Mohd Semy.


WAKAKAKAKAKA

semy said...

jadahnye nama aku mohd semy..nampak sangat uji ko belom betoi2x sayang sama aku...hahahahahhahaha

Shepha said...

itu ngon namanye.
dia datang blog ko,maki 2 3 das then dia blah.tak tgk apa2 info kat blog ko nih haha