Wednesday, March 4, 2009

Salam...lama x mengarang crite..

Smlm aku pi site visit kat KSKB..bukan kat kota baru..tp kat kolej sains kesihatan bersekutu kat sg buluh..pi ngan bos2x..aku as usual la.keje aku tinguk location,enviroment camner..LOS ade ke xde..tinguk mana nak letak pole tok micromax...semua dah tetapkan sbnrnye...saje bawk
aku sebab nak aku involved dlm project tuh..project dia nak wat wireless bridging dari main building ke hostel building. Senang je keje tp masalahnye dia suh aku handle...mentang2x tender dah dpt..tinggal nak implement je...dia suh aku deal ngan pegawai IT kat kskb tuh..hebat gile...agk brat tanggungjawabnye sebab dalam pala otak dah set aku involved technical jea x
involved sngt bab2 teoritical documentation semua..xpe la..semua dah siap..aku tinggal touch-up2x je...balik opis bincang 3 pasang mata n telinga ngan bos....dia suh aku design layout tuk bridging tu..siap dah...Cuma cam pelik sket je..pojek kecik je RM50k++.

Crite sbnr yg aku karang kat sini sbnrnye pasal ke’Pakatan Rakyat’nye staff2x n bos2x aku kat Pronetop BSO tech ni..semua mmg taksub ngan politik n everyday and every minute kalo ade mase free diorang akan berbahas tentang kemelut politik negara khusunye kat perak..oleh sebab diorang semua ni org pkr mmg keje diorang ni mengutuk 1-paklah 2-najib 3-umno 4-BN 5-polis 6-SPRM(BPR) kadang sultan pon dia kutuk gak...naik lif turun lif nak pi makan balik makan nak pi solat balik solat x plak sebab dah tobat sket kot..tp critenye sepanjang pejalan dr shahalam ke sg buloh tuh dan sepanjang pejalanan balik mmg abes diorang maki hamun BN...xperlu sebut pekataan maki hamunnnye.semua kuar..Tula kehidupan berpolitik aku ditempat kerja..hahahh

P/s:semua staff kat opis aku ber dalam lingkungan 30 dah keatas kec aku ayu ellina kak ain yein
dan mereka semua fanatik politik....hahah

4 comments :

missy suzi said...

ko parti pe??
parti buih??
hahahahaha~

semy said...

aku participan...kaki dah ok?hahha..tula nak nyepak org je..

k.e.r.i. said...

ko tu parti lipan mie.

banyak kaki.

si ujie kalao dapat kaki banyak macam lipan, habis la.
menyepak aje kejenya.
lecture ke mana, kelas ke mana.

haha. tak gitu ujie?

semy said...

haaha..aku gelak sikit je ujie