Monday, May 3, 2010

Norisham & Norzawani

DSC_0902

DSC_0973

DSC_1082

DSC_1073

DSC_1204

DSC_1227

DSC_1171
aku tak tipu gmbr ni mmg outdoor bukan dalam studio

Norisham & Norzawani
30 April 2010
Batu Rakit Terengganu

Minggu lalu gengambo photography telah mendapat asaiment untuk merakamkan gambar untuk majlis pernikahan dan perkahwinan pasangan Norisham dan Norzawani di Kg Bkt Chempaka Batu Rakit Kuala Terengganu. Majlis pernikahan telah berlangsung pada 30 April 2010 dan Majlis Persandingan ringkas telah diadakan pada keesokan harinya.

Pasangan ini telah bertemu semasa menuntut di UTeM sewaktu masing-masing mengambil Diploma dalam bidang teknologi maklumat. Harapan gengambo agar rumah tangga yang dibina akan berkekalan hingga ke akhir hayat dan bahagia ke anak cucu...InsyaAllah.


gambar full sedang dalam proses editing..harap sabar sb saya mmg slow sket nak siapkan full album ni..maklumla org keje gaji 5k sbln..hahahahhaktuih.....sabar ye..

10 comments :

HakimFuad said...

seronoknye dpat gi trngganu..rse tenang & sunyi..cm de diri sendiri je kt sne....

p/s: tahniah ise & bond =)

k.e.r.i. said...

lagi lagi lagi. haha

semy said...

mat cari le sorang org ganu..hahah..bleh gi sana selalu..

keri oi..sabo..aku x start edit lagi neh..hahah..

Cik Nur said...

tahniah kak bon.
ceh cam kak bon nye blog je ni.
hahaha.
bila la ni nak dapat g tganu!
=(

qaseh-usana said...

tq bro mie.

semy said...

bro ke saye? hahhaha

palan said...

mamat..mamat.. dah ada caldina pun masih terluka lg ke??

semy said...

tinguk perot ar..hahah...

missy suzi said...

smart r semy..terbaek~

semy said...

thanks uji...