Wednesday, September 29, 2010

2nd Last day in 2010

Salam...

surat letak jawatan as Service engineer dah ku antar ptg td dan through email kol 10.00p.m td..pukul 1045 director call..

aku: hello..ye encik x
en. x: hello bro...ape citer kata nak resign...tetibe je..
aku: yela..saya dah accept keje baru and dia nak urgently saya start in..
en. x: as friend aku nak tanye berapa dia offer bro...
aku: aaaaa......2..
en. x: oo nape x bincang dulu ngan kitorang
aku: ...........eerrmm (diam aku...takan baru keje nak tetibe nak mintak gaji dari 15k ke 20K)
en. x: ok la kalo macam tu just nak cakap keep in touch ok..
aku: ok thank you..
en. x: ok bro..

begitulah cerita 2nd last day in 2010...harap 3rd last day tak belaku tahun ni...kalo nak belaku tunggu la 2 3 tahun lagi...

lepas ni aku lunch kat the curve...takpon sblh meja dato mustapha kamal..
sekian...

2 comments :

dilla said...

ko keje kt dmansara ke..? MK group?? hohoho..

semy said...

depan MK land punye building...