Saturday, October 17, 2009

anda suka dngr lagu mereka

salam..

isu semasa tapi bukan politik...tapi daulat kot..semua tau termasuk aku yg kurang tinguk tv ni pasal jiran kita kononnya nak serang kita sebab kita dah melampau katanya..nak serang ngan buluh runcing kononnya..aku ade join forum dan dlm forum2x tersebut ade la bbrpa thread pasal isu ni..diorang claim bangsa melayu kita suka tiru dan celup budaya diorang..terbaru diorang menang kes claim kat UNICEF yg batik adalah budaya yg berasal dr negara diorang..presiden diorang siap suh semua rakyat dia meraikan kemenangan tu ngan pakai kain batik tuk seharian..esoknye gempa bumi plak..kesian..bile gempa bumi TUDM antar pesawat charlie kesana tuk antar bantuan kemanusian boleh rakyat dia baling batu ke pesawat TUDM..betapa bencinye diorang kat kita..kita je tak sedar2x wat biasa kononya hal remeh temeh..remeh temeh ke..cakap pasal budaya gak diorang claim negara kita suka tiru muzik diorang..seolah budaya diorang la terbaik..lagu diorang banyak jual kat mana agknye...terbaru ade satu grup nak kerajaan kita mintak maaf kat diorang sebab ade org kita telah menceduk lagu kumpulan mereka..mereka nak dtg negara kita and maybe promosi kot pastu nak suruh kerajaan mintak maaf kat diorang..KERAJAAN Mintak Maaf kat artis dia..apakah hebat sngt artis tu...

kita pon sama tak sedar..radio duk main lagu diorang ari2x..carta lagu pilihan top 10 lagu diorang..lagu mesia mana...org mesia takmo dengar lagu sendiri ke..aku skang dah kurangkan mendengar lagu diorang..sebab benci dan tak puas ati...so
anda suka dengar lagu mereka ??

4 comments :

fndrocka said...

aku pun nak kurangkan support lagu dorg lah...idea bagus tu.kita pun banyak dah lagu2 best

semy said...

moh kita yeop...

dilla said...

artis kmpulan mana yep yg suh kerajaan mntak mangap tu..??

semy said...

wali