Monday, October 19, 2009

cerita semalam

Selamat Pengantin Baru Fahmi & Fred


DSC_7935
fred suka tinguk kamera aku dari tinguk kamera OP

...dua2x adelah dak kelas time kat SAKTI dulu...sorang ketua kelas sorang penolong ketua kelas..semoga berbahgia ke anak cucu..sronok time ade dak skola kawin ni...dan aku rase ni paling best sebab pengantin laki ngan pompuan adelah dari dak skolah yg sama dan batch yg sama..so kawan pompuan juga adalah kawan lelaki...dan hasilnye maka ramailah yg datang mengabiskan nasi minyak kat rumah pengantin...pejalanan konvoi dari KL diketuai oleh aku(sebab aku tau jalan nak ke segamat) dan disertai oleh Supermaria, Enon, Adib, Basit, Saleha, Syazlini dan BFnye merentasi 4 negeri sampai tepat pada masanya iaitu mase diorang ngah makan beradap..lepas makan baru naik pelamin..haha..tebalik..maybe nakkan kelainan...so kami semua kawan2x pun tiba sikit demi sikit dan kesudahannya alah dlm 20 org lebih yg dtg aku rase..ade x?

DSC_7936

DSC_7984

DSC_8002

DSC_8096

tambahan pada cerita.....saya dengan ini ingin mengumumkan satu resolusi yg mana majlis2x seperti yg diatas perlu dihadiri pada masa akan datang oleh setiap ahli 85ivers sebab karang ko kawin kami x dtg baru tau...hahah..cubalah tuk dtg kalo tak boleh sila sekurang2xnya sampaikan salam pengantin baru pada si pengantin bagi menjaga hubungan baik sesama kita...org berbudi kita berbahasa..next couple from 85ivers yg akan kawin adalah.........................

6 comments :

razifmustapha said...

kalo gambo wide tu kasik distort mesti cun, tapi pepehal memang dah cun dah. bleh tag along ngan ko plak. hahaha

semy said...

aku menyelit2x je time OP ngah shoot..haha...

atira said...

nti tra kawen leh
ambil gmbr tra lak..
ke x sudi...

semy said...

amik sbg kawan2x yg dtg mengunjung je..mie x amik lagi upah tangkap gmbr org kawin
too big to handle la..

KISHORE said...

ko bile pulak nak kawin mie??

semy said...

aku bagi kawan2x jalan dulu...haha..