Sunday, May 17, 2009

bile komuter rosak...


ahad 17mei2009..stesen komuter KL..perkhidmatan tergendala....so ramai la dok tecanguk tunggu perkhidmatan pulih...aku ni jenis ade penyakit taksuka pada org asing..lagi2x yg wat kepala kat negara org...ade geng2x mynmar ni tensen agknye and diorang jenis x paham bahse melayu/english sebab ktmb wat announcement bepuluh kali suh duk blakang line kuning....even mase takde ketapi...org mesia yg baik dan paham bahse takde lak berani cam diorang ni..cuba tinguk gambar atas...si myanmar tuk siap hulur kaki ke bawah kat landasan...cam power la...siap tangkap2x gambo...ade yg isap okok...ade gak announce kate dilarang merokok..tapi merokok gak maybe sebab x paham bahse melayu...takpe..lantak la diorang asal x kacau saye....

www.1malaysia.com.my

4 comments :

k.e.r.i. said...

nasib lah aku naik lrt tadi.
eh, mana kau pergi naik ktm ni?

semy said...

balik kg jumpe bini..hahaa

. d [ i ] y [ a ] . said...

ish ish ish .. biase dh ni . yg basah keti lg x kire . begolot dlm komuter . melekat sume bau . rosak pule . ini lah rencah duk di central region . eh eh . boley ke camtu ?

semy said...

haha..yg gay pon ramai..jalan pegang tangan...hahah