Saturday, May 30, 2009

nikon D70s 18-55 AF-S Nikkor 1:3.5-5.6GIIED

i got this today..and very happy..need to explore this things now...battery charging..waahahaha

17 comments :

Fied said...

Wah ari ni dia dapat kekasih baru..
hihihihi..
jaga elok2...
guna sebaik mungkin..
(kata2 ikhlas dari hati) hahahah..

semy said...

jual2x..sapa nak kamera nih..hahaha

Fied said...

2 kan impian abang..
fid xkisah la asal abang happy...

missy suzi said...

kande!hahahahaha
jgn lupe dinde ye kande.ahahhahahahahahahahahah*
*maaf rafidah pjm abg jap!kamera punye psl.bubuh i dlm list fotoshoot u.syg u lebih dr kamben2 i.ahhaha~

k3kvr4 said...

huih..kompem ade org
pnuh gambar n album dlm blog+fster+myspace+.....

semy said...

haha..ujie oo time ni la kande mande kalo x nak pelempang je..

jauh la nadia oi...hahha camner nak shoot gmbr..keh2x

k.e.r.i. said...

gila ah.
semy dah angkat dslr seh!
ini boleh digunakan untuk menembak sakan di hari perkahwinan baang.
hahahaha.

psst ~ nanti ym aku. aku nak tahu harga. huhu.

nowa said...

woaaaaaaaaaaa!
leyh geng.
ngeeee

Abaan Pok Ya said...
This comment has been removed by the author.
Abaan Pok Ya said...

Semy,mari la tembak gune camera mg tu mase datang umah aku nanti..hehe..

k.e.r.i. said...
This comment has been removed by the author.
k.e.r.i. said...

aku lambat lagi lah mie.
kena mencari sumber-sumber kewangan selepas membeli benda empat segi james bond.
hahaha

ada lagi word verification ni

semy said...

ade lg x?

nowa said...

yok aaaaaa.
ade gang baru shiokk!

missy suzi said...

boleh nih.ms aku kawen..free!!!
hahaha.tidak ingt kah ko semy kenangan aku teman ko borak bg elak ko ngantuk??ingat kah???
tuh smue bkn FREE!!!hahahahaha
*skang leh byr dgn sesi dslr kut.ms aku kawen mie ey*ahaks~

semy said...

blom apa2x dah mintak free...harem tol...aku kasik free je softcopy la...haahaa

razifmustapha said...

peh!! dah sambar d70 rupanya, tak tau pun aku caih!