Sunday, May 24, 2009

love u

live from sri serdang....

malam yg panas..berbogel bersama mamu tapi takpe mamu bukan gay aku juga bukan...ditemai air super big gulp yg dibeli sbntr td di 711 sblh maulana food court....telepon sayang dia reject..aku dah biase sb tu tanda dia marah ngan aku..so diam je...nak pujuk camner lagi aku xtau...aku bukan sipemujuk yg baik...maybe dia ngah tensen ngan PSMnye and masalah2x lain yg membelenggu kpla dia..biar dia rest..nak bg pandangan pon aku bukannye sempurna or baik tuk bagi nasihat..so diam je..arini aku naik 2 buah myvii..satu plate DBL892..satu plate WSQ247..dua2x kaler putih satu SE satu 2nd edition..satu bau kedai lagi satu dah xde bau kedai lagi...mereka sudah bekereta..aku bile lagi?mampukah aku?......

7 comments :

k.e.r.i. said...

tak cerita ke on da way k serdang jumpa budak rumah aku?
hahahaha.

Fied said...

maaf...

John said...

Mie,
DBL 892 ni kete hadi kan? Hehe..
WSQ 247 ni kete sape pulak? Huhu..

semy said...

haha..jumpa ditahan polis trafic bersama...

takde pape sayang..

wsq kete echa/esham/sham/bond..hahaha

missy suzi said...

syg pon mintak maaf.boleh??
hahahahahahahahaha*


*gler la ise de myvi..
nyesal dl tinggalkan ise.apekah??hahahahaahahhaha
kawenla kak bond.ise ade keta doh!!ahaks


-mie,bli keta,jgn lupe aku mie.

semy said...

ujie..aku bli keta aku bli 2 bijik skali..satu yg leh bawak leh naik..satu lagi leh bawak je..yg leh bawak je tu aku bg ko...keta model ferari..hahaha

hawadamQASEH said...

tibe2 name aku berkeliaran d sini..wei uji tuh kete aku ar baya muke..ise baya bulan2..kire kete sape?haaa...