Thursday, June 25, 2009

kisah atas permintaan ramai..

Tarikh kejadian : 21 june 2009 (ahad)
Masa kejadian : petang la lepas pi Majlis Pelantikan & Penyampaian Sijil Tamat Latihan Suksis 2009
Lokasi kejadian : KFC The Mines
Pelakon : Amoi (watak utama), awek2x suam2x unte, akak KFC
Tenaga produksi : semyotai (jurukamera),bond (pengarah), ise (penerbit)

bermula la crite...ptg tu aku duk nunggu ise order kfc..duk borak2x ngan bond..tetibe ade sorang amoi dtg duk meja sblh dekat tiang..dia buh beg dia ngan satu sleeping beg dia atas kusi..pastu dia beredar kejap..jap lagi dia dtg semula bersama laptop dia..(acer kot) aku duk perati dia (amoi tu),wau celik IT..internet dimana sahaja..WiFi KFC dia pakai..duk perati lg..dia on laptop pastu tiba2x dia seluk sling beg kuar kan sesuatu..cuba teka apa dia kuarkan....jeng-jeng-jeng...pastu dia pon duk la layan internet tanpa menghiraukan isu sekeliling mahupun isu semasa disekitarnya..apa yg aku pasan dia duk chating ngan main pet dlm facebook tu...taktau la dia ade donload lagu S.H.E ke lagu aaron kwok ke...

agak lama gak dia duk situ dan kami juga pelakon2x lain agak lama gak duk ngumpat dia kat situ.....tapi tak dapat nak tinguk kesudahan crite ni sb kami x rela dah nahan gelak and hari pon dah ptg..nak balik le...wat mende duk sini lelame....

ade gmbr kat bwh ni korang teka pebenda yg dia kuar kan dr beg dia..modal tuk dia duk lelame kat KFC.hahhaha....


p/s:makmies jgn keciwa..amoi yg terlibat tidak seperti yg ko harapkan..hahahaha

8 comments :

k.e.r.i. said...

hahaha.
lawak seh.

putihreddish said...

die kuar kan colselaw atau whipped potato kan??????

semy said...

bekas sbnrnye..dlm tu maybe ade bubur nasi sarapan pagi dia..haha

semy said...

siap ngan sudu..hahah

hawadamQASEH said...

cite ini patut diolah dengan lebeh bek..baru real.

Abaan Pok Ya said...

amoi yang bangang..modal nk duk lame mmg camtu la..

dilla said...

hahhaa.. siput... tpksa ak bkak gmbO beso2 nk tgk mnde die kuarkan :P

Markmiez said...

wakakakaa...sepatotnye jalan penceritaan kisah ini diolah menjadi lebih baik..untuk membuatkan lebih suspen..huhuhuuh...kelaka dol amoi tu...wakakakaaka...