Thursday, June 18, 2009

prison break final break

agak ketinggalan aku..tapi baru je abis tinguk final episode prison break...dukacitanya michael scofield mati akibat nyambungkan wayar hidup dan wayar bumi cable voltan tinggi semata-mata nak slamatkan sarah tancredi ngan baby dia..mmg nak mati pon si scofield ni sb tumor dia dtg semula..tapi biase la dia x tunjuk yg scofield mati...takot2x nak wat sambungan season akan dtg wat si scofield gila ke ilang ingatan ke..anak dia lak duk pecah penjara nak slamatkan bapak dia(scofield)....gud crite walau leh agak dah camana cita ni nak besambung...

3 comments :

BalkisMR said...

kan scofil kate dlm vid dia, "ade another scofield akan running". btol la ape yg ko agak2 tu. aku pon dah agak.

dilla said...

woihhhhhhhh... ak jgk ketinggalan zamannn! huwaaa... ak tak smpt nk tgk langsungggggg!!! nk nangessssssss! :P

semy said...

aku rase anak dia la...scofield junior..nak selamatkan sapa?T-bag...hahah