Sunday, April 12, 2009

sabtu...

kisah perjalanan ke KLCC

100m dr KLSentral tetibe komuter stop...standard kekadang dia stop tuk change power source..tp kali ni x sambung semula lak...aah sudah..apek kat blakang dah emosi..menjerit cam org gile...nak lempang je rase...panas punye pasal..apa lagi try la pecah kaca bukak pintu train..heheh bukan senang nak dpt peluang nih..haha..pecah la..skali luka da...sebaik x mencucur-cucur darah..haha..pastu lega la sket dlm panas...

dengar pengumuman...."perhatian utk semua penumpang.pihak ktmb memohon maap atas kesulitan yg anda alami.keretapi ini mengalami kerosakan dan tidak dapat meneruskan perjalanan.pihak kami akan menghantar train gantian sebentar lagi...harap maaf..."

dengar je pengumuman tu org bukan lega and tunggu je dalam train tapi semua pakat2x terjun bawah panjat pagar/runtuhkan pagar jalan kaki je pi KLSENTRAL...hahaha.

akhirnye sampai KLsentral...huuhu..pengalaman berharge tp sayang xde kamera nak snap gambo...sekian..

8 comments :

k.e.r.i. said...

ni macam kes rusuhan kelantan vs negeri sembilan je.
nasib train komuter tak kena bakar.
haha

semy said...

hamper2x gak uncle chines tu nak bako..tp dia bejaya disekeh oleh org ramai sblm sempat dia berbuat apa2x...hahaha

missy suzi said...

pandai skang nk lemapng2 apek..
aku walaupun slalu lempang org.
tp bukan org tue..
dose!
hahahahaha~

semy said...

ko lempang sape ujie...skandel ko ek? akakakakaka

k.e.r.i. said...

amacam gath dit arini?
ade joget lambak x?

semy said...

ujie ko tolong lempang si keri neh...ade gath wat joget lambak...

k.e.r.i. said...

vah vah vah.
komplot dengan ujie ye ko skang.
hahaha

semy said...

kadang aku komplote ngan ko kadang ngan ujie..aku ni talam 2 muke..hahaha