Friday, April 24, 2009

TajOK:: mimpi di Sakti

ini cerita betol...bukan main2x..haha...........................

saje nak kongsi pasal mimpi aku...ketika tido manusia akan bermimpi..mimpi yg macam2x ade indah ade pahit ade masam ade masin..ade ke?..tapi akunye mimpi,kisah mimpi tu misti berlaku kat tmpat-tmpt mase aku sedang membesar..contoh kat umah lama aku kat kuarters kakitangan JPH Padang Hijau batu 10 jalan mersing Kluang Johor..xpenah plak mimpi aku tu kat umah aku skang kat KG Gajah batu 8 Jalan mersing,Kluang Johor...and semalam aku mimpi dan tmpt dalam mimpi aku tu kat aspura SMS Kota Tinggi (SAKTI) skolah menengah aku..haishh apa hal xpenah2x.aku rindu kat skola aku kot..

apa maksud mimpi?
kenapa ia berkaitan tmpt kita membesar?
kenapa and kenapa..?

6 comments :

missy suzi said...

tuh maknenye,ko kene dtg skola tuh..
cabut rumput..cuci kelas..
MARON!!taw??hahaha~

semy said...

MARON!!! what the hell is that missy suzi

k.e.r.i. said...

bukan lah.
nanti kau kena buat projek dekat sekolah lama.
haha

semy said...

wahaha..skola aku nak pasang wimax...haha

BalkisMR said...

aku juga si mimpi.sile cari post kat blog aku tajuk Mimpi. ke ko dah bace.

putihreddish said...

skola ko tu yg mane satu ah?