Wednesday, April 15, 2009

skola agama darjah 4 je..

picture has been edited -gaussian blur-mutiply-unsharp mask

skolah agama di Johor ade ngajar tulisan jawi dalam kelas and aku salah sorang dak skola agama.kat johor kitorang panggil skola petang sebab skola kebangsaan blah pagi..teringat kat ustazah zulaila yg ajar tulisan khat..memacam stail..aku suka subjek ni sebab time ni bleh bli pensel yg mate dia bapok besa..kadang kene tulis guna dakwat ngan rotan..huhuh best2x..

6 comments :

k.e.r.i. said...

aku dulu ada kelas khas untuk khat.
tapi haram aku tak reti menulis khat sampai sekarang.
tangan keras kut!

semy said...

ko potong je tangan ko pastu rendam dalam highpressure cooking pot..misti lembot pastu..haha

missy suzi said...

hahaha.style la semy..
aku pass skolah agame smpi darjah khas..alhamdulillah..hahahaha
tp bab2 khat,aku xleh beat org la..just peserta je bulihla..hahaha~

semy said...

ustazah ujie..uish besh gak tu..ustazah stylo..nape ko x mintak cikgu skola agama...hahah

k.e.r.i. said...

nama takleh blah : ustazah ujie.
perangai dengan title macam langit dengan bumi.
haha

semy said...

tutt..no komen