Tuesday, August 25, 2009

4 ramadan

hari ni semangat aku pi opis..bukan semangat dtg awal..semangat berpakaian T-shirt kengkonon nak bantu SI pindah printer dari SUK Sel balik ke opis..alangkah menariknye sebab kerja tu xjadi wat..aku dtg x bawak laptop apa bagai..dtg bawak diri je..duk opis nape en am ni x sampai2x...hai misti x jadi dah terdetik dlm hati aku..sebaik ade PC spare kat meja aku...kalo x mau aku selamba balik amik laptop..dari pagi ke petang duk main facebook je..haha..ampon bos..kerja ade dlm laptop..laptop kat umah..salahkan encik am..aktiviti opis diabeskan dengan bertelagah dlm facebook..forum dan mencari peluang2x projek tuk kompany tercinta...haktuih..

tengahari cam biasa aku zohor kat masjid tun uda...lama dah x pi surau suria avenue..menci aku sebab dah sekuriti sngt nak pi surau je pon..so aku ke masjid..xpela kene start moto pon...hehe...siap tros balik opis..xmo tido sebab kalo tido ade sedar2x dah asar kang..nyaye aku..

arini punye gmbr:::sila la tinguk...anak pak jalil ni mmg nak kene rotan..ade je dia..


8 comments :

k.e.r.i. said...

pak jalil tak nak rotan, suh saya lempang pun takpe.
hahaha

missy suzi said...

sedih nau ambar last tuh.hahaha.
kasi lempang 18round keri.haha~

semy said...

wakaka..sesungguhnya deme 2ekor mmg jeles ngan ambo...haha

Anonymous said...

dakpe mie..aku teman mung bukak pose wekend neh..ksian ngak tgk gambo sorang..kite msk rmh..msk ayam pedas,hailam ikan masen,nasi minyok,kite wat kuih skali..muis ade beli brg2 die..leh kite jual...

dilla said...

ciannn ngakk yeee... jom ar bbka pOse bersama2!! cpt.. ko lak jadi planner.. ak trunn sh alammm........

semy said...

wakaka..muis nak wat kuih?hahha..aku takpasti status ujung minggu ni aku lagi..so.......wait and see jela.

Ayu said...

mu ni semy suke ngak letOk gmbO bt org rs nk nangis je tgk..huhu wahai rafedah rasedan..sila la tgk btape ksiannye encik kamu nee

semy said...

ayu jgn taching..aku bukan hape..bosan takde mende nak wat..hahas