Wednesday, August 19, 2009

bengkerk tol

arini aku bengkerk lepas dngr brite kurang adap sopan petang tadi...hai..porak peranda betol...camana la ni..aduhai...nak lempang x sampai ati...abes rusak masa depan anak bini aku...cita-cita nak tambah roda lagi dua biji cam nak hancur je rase..

ni yg wat aku bekobar2x ni nak menembak nih...sapa nak kene tembak..waktang wit kalo nak hardkopy..softkopi amik free je..tapi kemungkinan dilayan adelah 3% je..

1hari wed aku cas 500 + outdoor
dapat 1 sticky album full edited gmbr 100 pcs + softcopy (CD/DVD)
frame + edited 8R pic

1hari tunang aku cas 250
dapat 1 sticky album full edited gmbr 50-80 pcs + softcopy (CD/DVD)

pre-wed aku cas 200 je
outdoor kat tmpt2x yg menjanjikan je..

harga mungkin berubah mengikut keadaan dan keperluan

PERINGATAN:: pakej valid pade org2x yg aku kenai je dan maybe sedara org2x dikenali...dan org tu misti yakin aku leh wat..kalo x yakin and nak demand gile-gile sila cari photog lain.. skadar mencari sesuap nasik tuk bekalan hidup..

19 comments :

Ryehanna said...

ermmm aku nak bertunang bln disember...

tp xterfikir pn lg nk berfotografer bagai... hehehe

entry ni membuatkan aku terfikir mengenainya.. :P

missy suzi said...

ko pehal wei??ngamuk2 tibe2 kua charge photography..dh tebiat agaknye..hahaha~

ViNN said...

mok..kompidenkan diri mok..aku tau ko leh wat nye..auuwwww..serius..

semy said...

aku yakin..tapi smlm mimpi mende xbest berkaitan mende ni..aduhs..

Norisham said...

ntah mok:D..konpiden2..aku nk tempah ko ni..tapi tak tau lagi bile..hihi.bereh semy.

Abaan Pok Ya said...

mg mimpi camera ilang ker??bangun terus je pikir nk tembak orang ning..aku rase la..

semy said...

aku mimpi kene kuar pitih ganti shutter..hahaha

semy said...

konferm ise..aku dah tulis resit dah...hahah

k.e.r.i. said...

weh, tetibe je nak wat job ni ape kes?
tak nak tunggu gua ke?
muahahaha

semy said...

lu gi bli flash cepat2x le...

semy said...

raimok...aku bagi ni spesial punye..hahaha.

ujie ni best price tuk kawang2x.selagi aku masih biginer..kang kalo dah pro lain plak kirenya.

Mrs. Izwan said...

wei..skrgkan market bkn takat kawin2 tunang2 jek..aku cdgkan ko kembangkan lagi sayap ko ke bidang cover bdk2.. skrg tgh ON photog tok birthday, new born, ptg jambul n family potrait..lagi masyuuukkkk.. nak2 kalu ko offer murah2 cam ni.. kalu mau aku leh tlg iklan kan.. wat r flyers..huhuuuu

semy said...

tunggu..semua dah ade dlm pale otak dah..tapi mana leh tamak2x nak wat semua...kang kene maki ngan photog lain..

chocolate bowl said...

setahun lg aku book gna harga sama bley?
aku kenal ko ni..huhu

semy said...

alamak sapa mangkukcoklat nih

wawa said...

wah..
bestnye..
nk tempah ko la nnt. =)

semy said...

hahaha...promosi tahun ni je..tahun dpn dah lain..haha

Munirah Abd said...

teruskan niat menembak org utk mendapat income..ya ya masyukkk...huhuh

semy said...

yampui..masyuk...hahah