Friday, September 4, 2009

arini


saliangangpamlanahatpendukbibaciabi

abes pahala puasa aku arini..abes sebab pekataan semalam kuar dari mulut aku petang td sikit je lagi time nak abes keje...dari pagi aku duk kat TM Menara Rebung..duk testing EVDO IP camera..tm nak wat projek traffic cctv..so beware..even kat kampung2x pon akan ada cctv nanti JPJ pasang..jumaat aku pi masjid kat pantai baharu..malas nak semalam kat menara TM..semua muka poyo je..haha..tapi amik ko tazkirah sblm zohor penuh semangat mengutuk kenapa hukum sebat si kartika tu ditunda..tapi tu selingan je..crite umumnya pasal Nabi Muhammad S.A.W.abes semayang jumaat ade org betakbir..bukan takbir raya..takbir jihad..sah ni masjid pak2x serban yang anti BN..

keje aku besambung kat TM tapi kat Annexe 1 lak...duk troubleshoot EVDO axesstel modem..slh satu device penting tuk staff TM nak main facebook-chating dan sebagainye in Office Hour..patut la semut tak jarang update blog..hahah..

penat2x dah aku ngan jujur pi balik opis..time tu dah kol 345..tapi sblm tu pi bayor baki yuran skola mandu..abes duit den..sampai je opis tup2x tulang aku dibanting...keje org lain aku kene tolong wat...keje aku org lain tanak tolong buat lak...pastu dapat tima kasih je..bukan mintak balasan.tapi kalo dah time2x nak balik baru nak suh tu ni.worker of the month pon leh resign..susah jadik org yg baik ni..menurut je apa org ckp..so jgn jadi baik nasihat aku tuk korang...

badday

6 comments :

dilla said...

saliangangpamlanahatpendukbibaciabi

ak nk crack bnde ni... :P

tnggu jap :D

semy said...

jgn la..haha..

dilla said...

tah laa.. tak paham ak :P ekekekekeke

dilla said...

sabO bOH~~ bulan pOse kene banyok bersabor... pkirkan setiap kesedihan/kebimbangan/bencana itu sbg dugaan daripd Allah utk hambaNya yg disayangi.. untuk diberikan pahala.. hihihihi... wallahualam :D

semy said...

mekasih burn...anda pasti berjaya menjadi pakar motivasi satu hari nanti..hahahaa

Ayu said...

Keje sape yg ko wat tuh??..ahahahahah len kali cabut la awal2