Saturday, September 5, 2009

rupanya arini sabtu pertama

aduh..abes dah semua utang aku bayo...ade ptptn ngan utang fied je x abes bayo lagi..duit-duit..aku nak menjana duit...disebabkan arini sabtu pertama..aku gagal mendapatkan tripod aku dari poslaju yg aku bli online..hampeh tol..semangat aku merempit pagi2x pi glenmarie..skali tutop dah...selaso la jawapnya bleh dpt tripod tu..

as usual yg mam bebel suka abes wit ke arah mende cam ni..haha..sori mam.its in my blood..haha.(mam=fied)

3 comments :

missy suzi said...

pergh kawan de tripod..pasni sure lebih dari 18 pose2 yg menggiurkan muncul..hahahahaha..

semy said...

menggiurkan???maksud ko?hahaha

semy said...

yeye..nak amik tripod kat pos laju jap lagi...