Monday, September 14, 2009

kalo salah type blogspot ni page yg kuar

nak kongsi mende yg aku diskover arini..actually secara x sengaja..salah type url blog aku kat status ym and niza asyadi klick..pom kuar page spt diatas..haiya...apa nak jadik ngan kafirun skang ni..ade je cara nak menyesatkan umat islam..umat islam lak lemah dibuai godaan syaitan depa ni...hanya kerana tersalah type http://semyotai.blogpsot.com yg sepatutnya ditype http://semyotai.blogspot.com

actually kalo korang salah type blog korang cam atas pon akan kuar page megasale bible spt diatas...

7 comments :

nowa said...

da lame aku tau.
haha

missy suzi said...

geler la xlekang laman2 web SPA dan jatawa kosong kerajaan.kantoi!hahahahahah

semy said...

aku baru tau sb xpenah typo error kot..ahaha

semy said...

miss ujie tu print screen laptop org lain bukan aku...ahahaha

k.e.r.i. said...

gila ah.
terpersona aku tengok semy buka web gomen.

Mrs. Izwan said...

aiyoo..manyak sesat ini website
kasi ati2la next time.dun typo error lagi..pulanglah kepangkal jalan...

semy said...

adoi ni printscreen laptop niza le..seorang fasilitator schoolnet..bukan aku...