Tuesday, September 15, 2009

semarak konvokesyen


ni pic time aku konvo diploma dulu..masa tu 2nd convocation tuk utem.(kutkm).tuk kali kedua aku akan konvo dan kali ni kali ke-5 punya konvo..next konvo maybe not..haha..kurus aku time ni..senang nak cari baju+suar..skang amat la payah..saiz pelik pinggang aku 37 mana ada org wat suar size tu..so samada bli yg telebih besar atau kecik sket tahan napas sepanjang ari...haha..raya dah tak hirau dah masing2x.aku bli sampul wit raye plan nak isik singgit je..haha..cukupkan 50 keping sudah..budget...pada dak kelas BITC iaitu kelas aku yg akan sama2x grad nanti aku nak amik gmbr kelas kita lepas konvo nanti..so harap2x misi aku berjaya...

9 comments :

missy suzi said...

kurusnyeeeeeeeeeee ko semy ms nih..haha

semy said...

haha..mase kurus aku nak gemuk..mase gemuk aku nak kurus balik dah payah..hahaha

k.e.r.i. said...

terima la kenyataan ko da gemuk.
perut dah berlapis lapan dah tu.
hahaha

k3kvr4 said...

amboi cite psl konvo tu..
slim giler la.. mcm model gitu..
fid!.. aku nk ko train laki ko
ni krus cenggitu time kawin nnti...
wahhhaa..

Fied said...

cian lak nk train die kurus macam 2...
kang orang ckp laki aku xcukup mkn...

ViNN said...

bile ko kurus?ahahahha..

ViNN said...

bile ko kurus?ahahahha..

semy said...

asal ko post 2x majinn..saje x pecaya kekurusan aku satu masa dulu..haha

hafiz said...

semy kurus