Thursday, September 10, 2009

diari 19th Ramadhan


arini buka pose aku mcD quarter pounder ngan applepie..nyumbang sket kat israel tuk beli peluru wat tembak org palestin...arini aku balik koje awal sebab aku males nak masuk opis pas pi TM annexe kat pantai baharu...pi antar repaired cdma terminal ngan phone..apa tu cdma pi google sndri..lepak ngan staff tingkat 16 kat wireless broadband development tu mmg pecah kepala...ade je crite tak masuk akal kuar..takpo dah biasa..


time buka arini aku terai kepoweran tripod aku..walaupon murah and made in china takpo la asal aku puas ati..aku bukan sorang yg mementingkan jenama dan keoriginalitian..asal leh pakai..aku suka sudey...lantak la org nak kate hape..cth suar levis..selama ni aku xpenah merasa pakai levis ori sb biasanya aku bli siam punya je..sebab???aku x diajar pakai barang mahal2x..ayah aku kaki bundle tuk pengetahuan korang..dia bli suit tuk masuk dewan konvo diploma aku kat bundle..siap nak belikan aku satu lagi..hahaha...

9 comments :

semy said...

bercahaya muka i..hahah

Fied said...

cahaya keimanan...

semy said...

padahal edit.hahah..ops kantoikan diri sendri..hahaa

razifmustapha said...

mcm tabligh je aku tengok. hahhaa

semy said...

bukan la..cam aidil nurkasih...wahahaha

ViNN said...

aku tatau nk bangge psl mekdi ke tripod..

aku nk cari kamera..any sajes?

semy said...

nak bangga muka aku cam fizzfairuz...ade x?hahaha

nowa nak jual d80 dia..siap flash..3.5K...berani?

missy suzi said...

muke style nk mkn penampar..cube ko tgk balik..hahaha

semy said...

ko keje nak tampo aku je..mmg x sayang aku..4k ok...hahah