Tuesday, September 8, 2009

Rye tag aku...

jawapan tag ini dibawakan oleh losyen mustajab pati halia.........mekasih atas usaha nak beramas mesra ngan aku..hahaha

Nama penuh:-Norazmi Bin Abd Jalil
Tarikh Lahir:- 09 May 1985
Tempat Lahir:-Hospital Kluang.
Tempat dibesarkan:- KG Gajah Kluang & Kuarters jabatan Perkhidmatan Haiwan Padang Hijau.

1. Siapakah nama kawan rapat anda sewaktu kecil?

dari kecik kwn rapat aku nama dia azrin salleh..walau dia tua 2thn dr aku...dialah geng aku wat keje2x dari yg berfaedah sampai yg tak berfaedah. sampai skang dialah kawan baik aku sebab kami membesar sesama and skang aku jarang balik dia selalu perli aku dah lupa jalan balik kluang..haha..

2. Apakah permainan masa kecil yang anda ingat?
kalo yang geng lelaki je...aku main gasing, dash yangkuro (gile paling aku minat sampai sanggup amik duit akak aku sb nak beli keta dash)..layang2x..lumba basikal..polis sentri..semunyik ibu (paling cikungunya punya game sb ade yg balik semunyik dlm umah sndri sambil tinguk panggung sabtu)..tenteng..guli..getah..main pondok2x pon aku join..karom dam haji pon main..ceper..batu seremban..berkubang dlm parit..apa lagi ek..banyak lagi..

3. Kalau anda gaduh dengan kawan anda, apakah yang akan anda cakap kpd mereka?

kalo gaduh ayat ni pasti kuar....."Balik aku cakap mak aku" mengadu kat mak.."makkk..ujie amik keta dash adik"

4. Di kawasan manakah tempat feveret anda bermain?
kat padang buai (taman permainan)-kat atas pokok sena-atas tangki air-pokok rambutan yg ngah berbuah-jeti tasik-court takraw (litar lumba basikal)

5. Apakah cita-cita anda semasa kecil?
misti ar doktor..tapi skang aku doktor IT...ahhaha..jadik la.

6. Apakah rancangan katun yg anda gemari dan masih ingat sampai skrg?
Gaban-satria baja hitam-transformers-ultramen-doremon dll..aku hantu TV dulu..sanggup jalan kaki jauh pi umah member sb nak tinguk satria baja hitam..mana ade astro and youtube time tu..

7. Makanan ringan apakah yg anda akan borong di kedai?

satay cina tu ngan aiskrim pop..aiskrimpop keras leh wat baling anjing itam kejar time balik skola agama..

8. Nyatakan seorang rakan zaman kanak-kanak anda yg anda teringin jumpa skrg?
urm..sapa ek..nobody in my mind la..

9. Apakah gelaran anda semasa kecik?
Amy beso..sebab ada amy kecik dlm kawasan perumhan aku tu..ade syaril kecik ada syaril beso..hahah

10. Siapa yg mahu ditag?
fied-maybe ade lagi yg tak diketahui
shepa- proses ramah mesra
nolaalif - biar makin sakit gigi dia jawap tag
ujie - les shepa
kerie - no koment
majinn -rahsia dia banyak

5 comments :

Ryehanna said...

heheh...

kan dh agak, cepat je ko update. :P

apsal nama permainan yg ko main mase kecik semua pelik2.. xnah ku dgr.. huhuhu

semy said...

hahaha..sama je..nama je lain..

shepha said...

siot jek beramas mesra haha

Mrs. Izwan said...

Apakah permainan masa kecil yang anda ingat?
songket ayam, baling tin, lompat getah, lompat tangan, galah panjang, ibu ayam...

hahaha..pagi2 wangi blk petnag2..mak aku muntah darah
da masam semacam jek..sehari merayap

semy said...

gile nadia kat kg kuar main pagi..sampai petang baru balik..x balik makan tnghari ke?hahahs