Tuesday, September 22, 2009

Perut Tekojut

semalam 21 sept aku pi bejalan raya ke Labis ngan Pemanis kat segamat..actually bukan bejalan kaki..naik keta..bantai makan ketupat goreng umah kat labis campur lauk raya..sblm tu makan jambu,asam air green tea dan mcm2x lagi..sepanjang pejalanan plak punyala melompat2x dlm keta menjadi pembantu penyebab perut aku mengalami tsunami dan terasa nak melotop..minum eno halia tapi x berhasil...sampai je permanis turun keta aku tros muntah..semua yg aku makan sejak dari pagi sampai yg sblm kejadin kuar balik...sekse sungguh..dah macam org mabuk...haha..balik plak terasa nak demam plak..bleh akak mak aku singgah macam2x tempat..aku dah lembik dah nih...

balik tros tido...bgn pagi demam dah ok..cuma marsl string tu masih ade..kadang2x dia sakit tetiba..obatnye jauh lak kat pekan sana...:)

2 comments :

shepha said...

berapa bulan?

semy said...

awak berapa bulan.....hahaha..banyak la ko shepa..