Tuesday, September 1, 2009

perot kebotong...

kebotong merujuk kepada maksud bulat cam nak pecah..maaf saya xkan uplod gmbr perut saya utk dipaparkan disini kerana ia akan menyebabkan anda yang melihatnya terpegun ngan six pax yg ada situ...hahaha..nak kata pasal berbuka 10 ramadhan iaitu semalam bersamaan 31ogos2009..penduduk lot 3a-13-12 kondominium puri aiyu telah masak nasik kononnya nak berbuka dirumah..maknenye masal nasik banyak...alangkah besnya kerana 2org je yg makan kat umah..yang lain makan di kg baru dan makan bersama teman tersayang..ehem2x..sakit tekak lak..

sang muiz dan sang semy adalah 2 org yg makan berbuka di rumah..berlaukkan ikan bilis goreng+telur masak kicap mahkota+daging masak kicap param+murtabak bawang+kuih bom keras cam bom+taufufa potong kaki..kami makan sampai kebotong...hahha..nasik banyok...sahur tejaga lewat..ingat ramai yg sahur..rupanya 2 org gakk..tapi kali ni sang semy dan sang ropi lak..kejut sang muiz dia x sedar..pastu dia kata napa x kejut dia...hahha..sang juan tido ngan bahgianya sambil tersenyum bogel...haha(xpakai baju je)padahal sejuk..zaki ngan jam mmg x bgn sahur...so bersambung kebotongan perut aku makan nasik goreng ropi masak lak...aduh usaha nak ngabeskan nasik malam tadi gagal...buang la jwpnye...tapi nasik goreng berjaya dihabiskan...

kemudian subuh dan tido kembali ditemani hujan yg sejuk membawak hingga ke pukul 830pagi..siap2x nak ke tmpat kerja...ujan turun..apakah perlu aku wat..baju ujan ada tapi baju ni dah season tahan ujan dalam masa 30min je average.pastu basah la sampai ke suar dlm+boxer..haha.misi berjaya..sampai opis kol 930 30min lewat tapi apa ada hal org lain masuk kol 10..hahah..diorang naik keta x basah kene ujan..aku naik moto..tepat jam 11 aku pi toilet melangsaikan hutang kebotongan perut aku...hahah..chiow..

4 comments :

missy suzi said...

six pac??hahahaha.okok.sy tidak cube bayang ape2.hahaha.18sx.okok.bulan pose.hahahah~

semy said...

jgn pernah sekali...

k.e.r.i. said...

six pack ke six rounded pack?
muahahaha

semy said...

ssshhhh..jgn ckp orang..