Wednesday, September 2, 2009

Perlu dihabiskan sebelum ia terhabis...

salam...tak ke masjid aku malam ni...letih...tngh2x ari bute td duk merempit di federal..balik dari menara angin kuar dari lantai (menara rebung)..duk sana berejam dari pagi ke tnghari wat testing evdo modem..berbuka td makan kuetiaw ngan kuih2x melayu...air masak..tetido x sempat masak air sblm buka posa td..padan muko...

pasal tajuk tu semestinya berkaitan duit..Perlu dihabiskan sebelum ia terhabis. gaji baru masuk and kene jimat cermat..din dgct promote suar jeans mont blanc pirate tp bukan siam punye..malam kang nak tinguk (kol 1100)...aku rase aku tinguk je dulu...wahahah..duit takde..dah sambar tripod satu abes RM150..org pelik tinguk aku berhabes duit ke arah kamera la apa la..bukan ke baju ke pakaian ke..makanan je..entah..sebab minat aku kot..pasni bertambah lagi kos perbelanjaan aku..JED mungkin akan masuk hall of fame...tapi takkan aku bg adik aku..jahanam je...haish..persediaan konvo takde lagi-raye lagi-huish...camano den nak idop ni..takpe rezeki ade dimana2x..kita hanya perlu rajin mencari dan mendapatkannya..usaha tangga kejayaan..

esok mungkin aku akan berada di Menara Rebung lagi...sapa2x yg keje sana nak ajak aku lepak2x kodos kat koridor yg tinggi jatuh bawah leh penyek tu mai la ke tingkat 22 North floor...aku ade dlm opis tmnet retail apa tah..panjang nau nama dia..ok..chow nak terawih jap..ahahah..Usalli sunnatal tarawihi .....

2 comments :

. d [ i ] y [ a ] . said...

semy .. ak de sini .. 40 ! roger beb . hp ak kne bar .. keh keh keh ..

semy said...

mai la turun kat 22 north..aku ngah main facebook..hahaha